torstai 25. huhtikuuta 2013

Taukoa :DD

Mulla on siis olla piiiiiiiiiiiiitkään taukoa, kuten varmaan huomaattekin :D mutta en mennykkään niihin kisoihin sillon sunnuntaina sen hevosten herpesviruksen takia. Oon nyt menny tosi paljo koulua ja pari kertaa esteitäki, jotaki ratoja mutta niistä en jaksa kirjottaa nyt tarkemmin paitsi että laitan toho alemmas vielä vähä mitä oon tehny. Mutta huomenna meen esteitä ja meen varmaan jotain sarjaa, ja sitte lauantaina meen koulua ja sunnuntaina mennee baronin vuokraaja koulua.

SU 6. 4
vuokraaja meni koulua.

MA 7.4
koulua, tein laukanvaihtoja.

TI 8.4
Menin jotaki tehtävää jossa oli ympyröitä ja kavallettejä. Hanna opetti. Baron oli vähä laiska :D

KE 9.4
Veera meni.

TO 10.4
vuokraaja meni.

PE 11.4
Elli meni.

LA 12.4
ilman satulaa koulua. Tein ympyröitä, en laukannu ku kenttä oli nii huonona. Baron säikähti pari kertaa.

SU 13.4
vuokraaja meni.

MA 14.4
vapaa.

TI 15.4
esteitä pitkästä aikaa!(: Menin kahen esteen sarjaa, korkeimmillaan esteet oli 60 cm. Ponilla oli virtaa varsinkin vasemmassa kierroksessa!

KE 16.4
Reetta meni.

TO 17.4
koulua.

PE 18.4
Elli meni.

LA 19.4
Menin esteitä, paria erikoisestettä ja pikkuratoja, laukanvaihtoja esteen päällä. Baron pukitti yhesti ku annoin raippaa kun poni alko peruuttaan. hyppäsin 70 cm.

SU 20.4
vuokraaja meni.

MA 21.4
Hanna opetti ja menin esteitä. Aluksi voltteja, pohkeenväistöjä ja askeleen pidennyksiä ja lyhennyksiä ravissa. Menin myös puomi-kaheksikkoa ravissa ja laukassa ja laukkasin uralla. Sitte menin jotain 40-50 cm tehtävää ja paroni paino tosi paljo käelle.

TI 22.4
vapaa.

KE 23.4
vuokraaja meni.

TO 24.4
vuokraaja meni.

PE 25.4
vapaa.

tästä tuli tosi pitkä mutta aivasama. Seuraavaksi teen jonku Baronin varustepostauksen. (:! laitan vielä jotain kuvia tohon viime päiviltä.







ja sitte vielä videoon linkki: http://www.youtube.com/watch?v=A3ICgSdIH_U siinä on enemmän ratsastusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti